Creatief & Productief op iPad

iPad workshops, cursussen, studiedagen op maat zijn het handelsmerk van d’ARTigital Studio. Al sinds 2012. Ontketen uw digitale creativiteit & groei in uw productiviteit op iPad vandaag nog.

Wil u de volle capaciteit & kracht van de iPad benutten, dan vindt u hier een gepaste training.

Noot:

De inkomsten uit iPad opleidingen worden voor 100% ingezet in het non-profit project papur.org.

Richtsnoer:

max. 12 deelnemers/workshop

Boeken kan per dagdeel* (3 uren les + evaluatie)

(*) opties: ochtend en/of namiddag en/of avond

PRODUCTIEF OP IPAD

In de opleidingen ‘PRODUCTIEF OP IPAD’ leer je Apple apps (en andere apps) grondig kennen & gebruiken. Ook verborgen eigenschappen & onderlinge app integratie. Voor creatieve professionals die de laptop voorbij zijn.PRODUCTIEF | Vingertaal van iPad ontcijferd

De iPad laat zich bedienen met de meest volledige & intuitieve vingertaal. Zelden worden alle opties aangesproken. In een halve dag leer je ‘tips ‘n tricks’, die je productiviteit aanzienlijk vergroten.

PRODUCTIEF | werken met de ‘Notes’ app

In een dagdeel word je ‘hands-on’ vertrouwd gemaakt met de ongeevenaarde multimediale kracht & artificiele intelligentie in de ‘NOTES’ app, een verborgen juweel van Apple. En gratis bovendien.

PRODUCTIEF | bouw een website met je iPad

De ‘Universe’ app is een unieke & intuitieve app voor het bouwen van eenvoudige, mooie websites. In een workshop van een halve dag bouw je je (eerste?) eigen site op iPad. Zoals deze site bvb.

CREATIEF OP IPAD

De opleidingen ‘CREATIEF OP IPAD’ zijn er voor de amateur- & professionele artiest; voor docenten in het kunstonderwijs. Samen programmeren we wat best aansluit bij uw interesse, doelgroep of leerplan.CREATIEF | Schetsen op iPad - de basis

In 4 dagdelen wordt U vertrouwd gemaakt met de basisfunkties van teken apps. U zal met deze kennis zelfstandig de mogelijkheden van schetsen op iPad verkennen. Geen iPad voorkennis vereist.


CREATIEF | Schetsen op iPad - gevorderden

In 4 dagdelen leer je complexere funkties aan & specifieke technieken voor foto, stilleven, model & portret. Enige ervaring met schetsen op iPad vereist. Sluit naadloos aan op ‘Schetsen op iPad - De Basis’.


CREATIEF | ‘App hopping’

In 2 dagdelen leer je hoe je digitale artworx creeert door van app naar app te ‘hoppen’. Zo onsluit je een gigantisch iniversum aan creatieve mogelijkheden, bouw je je eigen digitale schriftuur & signatuur.


CREATIEF | iPad leermethodieken

Welke funkties van de iPad kan je toepassen in de teken- & schilderklas voor zowel doceren als evalueren van werken door leerlingen.

Sluit aan op ‘De basis’ & ‘Gevorderden’.

CREATIEF | Digitaal naar Tastbaar - Transfers

2 dagdelen ‘hands-on’ werken maken je vertrouwd met in huis ontwikkelde, eigen transfer technieken. Je start met een spiegelbeeldprint en werkt die op tot tastbaar werk op gerecycleerd textiel.

Docent

Johan Geysen | digitaal artiest, bioloog, ondernemer

Succesvol communiceren betekent vandaag ook uitmunten in digitale media op tablet & smartphone. Ze zijn toegankelijk & drempelverlagend, kostenbesparend en de weg naar een meer duurzame ‘paperless’ creatieve of professionele praktijk.


Mijn iPad workshops bieden inzicht in het gebruik in atelier/leslokaal, op het werk, maar ook als community instrument & veelzijdige digitale uitdrukkingsvorm. Voor de professional die de laptop ruilt voor de iPad. Ook de pro/amateur kunstenaar, de docent in het (kunst-)onderwijs.

Enkele klanten

d’ARTigital Studio is een merk van simbiosis.life bvba - alle rechten voorbehouden